onsdag, august 04, 2010

Sukkermajsbeignets

Late night opskrift, men jeg har lavet disse klatkage-lignende-guffere en snes gange nu og hver gang en succes for pigebarnet.
Og det tager nærmest ingen tid!

Beignets
1 æg

200 ml mælk
200 g mel
½ tsk bagepulver

Pisk æg og mælk og tilsæt det andet, tilsæt til sidst tilbehør (se herunder), olie/smør på panden og klat dejen på i den størrelse man nu synes. Jeg bruger en teske, så bliver de i perfekt Vigga-størrelse.

Forslag til tilbehør:
- sukkermajs (dåse eller frost)
- ærter (frost)
- revet ost (ikke for meget, så bliver de en smule seje)
- skinke i tern
- frisk purløg
- bacon i tern
- pølser i tern
andet godt

Jeg synes at de er så geniale at have med ude, som mellemmåltid eller bare snack til mor og far. De er nemlig gode!

Velbekommen og godnat herfra ;)

Ingen kommentarer: